jocdecuvinte

Click here to edit subtitle

jocdecuvinte Blog

Parchet exterior

Posted by robert.panait on November 24, 2014 at 4:25 AM

 

Ce este acest parchet exterior? 

Dupa cum spune si denumirea acestuia, este un parchet cu o rezistenta mult mai mare, cu un grad de absorbtie al umezelii redus la minim si cu un aspect destinat spatiilor exterioare. Acest parchet exterior reprezinta o investitie foarte buna si de durata si este caracterizata oarecum de aducerea stilului interior in spatiile exterioare. Reprezinta un concept modern si exotic, ce aduce un plus de caracter spatiului pe care doresti sa-l amenajezi. Acest parchet exterior reprezinta o optiune intr-adevar deosebita, speciala si usor extravaganta dar care nu iese din tiparul unei lucrari de bun gust. Pentru un aspect putin mai altfel decat cel cu care ne-am obisnuit deja in spatiile exterioare, aceasta varianta reprezinta una exceptionala cu foarte multe avantaje.

Din ce este fabricat acest parchet exterior? 

Pentru a indeplini toate conditiile in amplasarea lui intr-un spatiu exterior, materialul din care este confectionat acest parchet exterior, trebuie sa fie unul special cu caracteristici durabile foarte bune si de asemeni, de foarte buna calitate. Rezistenta la diversi factori precum umiditatea si temperatura sunt primordiale in alegerea lemnului folosit pentru parchet exterior.

Tipuri de parchet exterior si avantajele acestora. 

Lemnul din care este realizat un astfel de parchet exterior poate fi lemn exotic, lemn termotratat sau lemn de compozit. Parchet exterior din lemn exotic se poate folosi in mod special in locuri cu umiditate ridicata sau chiar pe marginile piscinelor avand si o caracteristica antiaderenta. Avand o densitate foarte mare, lemnul exotic folosit in parchet exterior este foarte greoi ajutand astfel la o mai buna stabilitate dar si la ferirea lui de factori externi care ii pot dauna, precum insectele. Ceea ce il protejeaza in plus de insecte, de mucegai, de fungi sau de descompunere este uleiul specific acestui tip de lemn. Parchet exterior confectionat din lemn termotratat. Acest tip de parchet exterior este realizat dintr-un soi de lemn cu esenta mai moale dar care a trecut prin diferite procese de tratare iar rezultatul este unul asemanator cu lemnul exotic.

Unul dintre dezavantajele celor doua tipuri de parchet exterior este acela ca necesita o grija putin mai speciala si o reconditionare o data la perioada de cativa ani. Parchet exterior din lemn de compozit. Aceasta varianta este una dintre cele mai economice. Acest parchet exterior este confectionat cu materiale sintetice dintr-o compozitie lemn- plastic. Nu necesita o ingrijire speciala sau reconditionare o data la o perioada de timp, ci doar spalarea lui ocazionala cu apa calda si solutii care nu sunt chimice, reusind astfel sa fie indepartata mizeria si praful depus. Aceste tipuri de parchet exterior vin sub forma de placi patrate sau lamele si pot fi folosite in diverse locatii fara probleme, precum: pontoante, terase, alei de golf, parcari, faleze, promenade, spatii de joaca, terase pentru baruri sau restaurante etc. Decolandia te ajuta sa faci alegerea cea mai buna pentru a avea parte de un comfortul de care ai nevoie. Calitatea materialelor noastre in domeniul parchet exterior cu www.decolandia.ro este garantata, iar satisfatia pe care o vei avea va fi nemarginita! Ai incredere in noi!

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments